Виберіть свою мову

11 квітня 2023 року росіяни розповсюдили відео з звірячою стратою полоненого українського військового. Відео не рекомендовано для перегляду особам з слабкими нервами.

Страшні кадри страти викладено на цьому сайті з одною метою: щоб всі бачили, весь світ знав, проти кого воюють українці...

Це не люди.., звірі гірші за фашистів-гітлерівців, відрізають голову живому військовополоненому... Це треба пам'ятати у віках... Звірі КАЦАПИ - живодери... Не Путін і Шойгу це зробили особисто, не вони віддали такий наказ... Це зробили "прості росіяни, які ні в чому не винуваті, їх обманули, змусили"...

Ніяка людська кара для цих звірів не буде достатньою за те, що вони створили... Це лише один з епізодів, які кацапські скоти виклали в мережу, похизувавшись, що таких відео у них багато...

Вічна память всим захисникам України, що віддали свої життя в боротьбі з цими московітськими фашистами-окупантами...

Екс-боєць ПВК "Вагнер" Андрій Медведєв, який втік до Норвегії, заявив що впізнав на поширеному в мережі відео колишніх товаришів по службі.

«Медведєв зараз перебуває у депортаційній в'язниці у Швеції. У нього є доступ до мобільного зв'язку та комп'ютера. Ми надіслали це відео. Він його кілька разів прослухав і переглянув і однозначно впізнає там своїх колишніх колег — бійців ПВК Вагнера», — сказав в ефірі YouTube-каналу "Ходорковський LIVE" засновник Gulagu.net Володимир Осєчкін.

Денис Казанський про звірячу страту полоненого

Президент Чехії Петро Павел прокоментував відео, де російські військові страчують українського полоненого. Свою думку він висловив 12 квітня після засідання Ради безпеки Чехії, пише ČTK.

«Якщо справжність жорстокого відео, на якому зображено обезголовлення українського солдата, підтвердиться, російські солдати приєднаються до так званої Ісламської держави (ІДІЛ)», – сказав Павел.

Також підозра у вбивстві полоненого падає на нацистську групу ДШРГ "Русич", під командуванням відомого нео-фашиста і шкуродера Олексія Мільчакова.

В своєму телеграм-каналі ці нацисти відкрито пропагандують нацистські ідеї, закликають до геноциду українців і публікують інструкції по катуванню військовополонених:

Глава МЗС України Кулеба закликав вигнати Росію з ООН після відео із стратою українського захисника

«Ми знайдемо цих нелюдів. Якщо треба буде – дістанемо усюди, де б вони не були: з-під землі чи з того світу», – голова СБУ Малюк відреагував на відео, де українському полоненому відрізають голову

Також СБУ розпочала досудове розслідування цього військового злочину за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

У росіян це відео жорстокої страти, навпаки викликає кровожерливі радість і насолоду. Така реакція цивільних громадян РФ лише доводить, що у війні, злочинах проти України винуватий кожен росіянин без винятку, навіть ті, хто особисто не приймав участі у війні, а лише активно, чи мовчки, пасивно підтримував і погоджувався з імперсько-фашистскими амбіціями кремлівського керівництва. Тому і відповідальність мають нести абсолютно всі, без вийнятку громадяни РФ, чи що там від неї залишиться після закінчення війни...

Патріоти Росії відверто насолоджуються знаменитою сценою відрізання голови беззбройному та пораненому (але живому) українцю. Інтернет битком набитий російськими захопленнями і зізнаннями в тому, що «десять разів переглянув», «пережив справжнє щастя» і т.д.
Наскільки великий відсоток «щасливців» - сказати неможливо. Але вони явно є "лідерами думок", відкрито діляться захопленням, публічно оргазмують від перегляду огидного відео.

До них не ломляться поліцаї, до них немає жодних претензій «еліти», а численні служби «боротьби з екстремізмом» не ліплять навіть умовні «штрафики».
Режим ласкаво «підморгує» ублюдкам, яких він вирощував 20 років – і виростив.

Вони надто дрібні для мереж Міжнародних трибуналів - і за будь-якого розкладу справ, вся ця (чисельна) погань залишиться абсолютно безкарною.
Вона й надалі населятиме країну і в ній домінуватиме.

О. Невзоров.

На 14.04.2023 є вже перший підозрюваний у скоєнні цього злочину.

Єгор Гузенко (позивний "Тринадцятий")